Organisatie

Bij Europe Consulting Group werken we met zeer ervaren adviseurs en medewerkers die eerst jarenlange ervaring in het werk zelf hebben opgedaan, bijvoorbeeld in functies als Directeur, manager, procesmanager, interim-manager, contractmanager. Werkervaring in de praktijk is in onze optiek een must om het adviesvak met hoge kwaliteit te kunnen doen en interim functies met voldoende ervaring uit te kunnen voeren. Alle adviseurs hebben dan ook een stevige keuze gemaakt: het loslaten van de eigen functie en de bewuste gepassioneerde keuze voor het adviesvak of de interim functie.

Deze passie voor het adviseursvak is de laatste jaren alleen maar gegroeid. U zult dan ook adviseurs aantreffen die met enthousiasme en beleving in hun werk staan.

Dat uit zich erin dat we van onze workshops, trainingen en bijeenkomsten voor onze klanten een belevenis maken. Door ons in te leven weten we welke materialen, sfeer of werkvormen onze klant raakt en daardoor kan iets ontwaken dat je leren of veranderen noemt.

Binnen onze interim functies vertegenwoordigen wij de opdrachtgever alsof het ons eigen bedrijf of organisatie is en zullen wij de belangen van de opdrachtgever veilig stellen.


Europe Consulting Group BV is lid van: